Rørlegger Drammen er din lokale ekspert på alt som har med rørleggerarbeid å gjøre i Drammen og omegn. Enten du står overfor akutte problemer som vannlekkasje, tette avløp, eller trenger hjelp til installasjon og vedlikehold av rør og sanitæranlegg, er vi bare en telefonsamtale unna.

Vi tilbyr en bred rekke tjenester, inkludert, men ikke begrenset til, akutt hjelp med vannlekkasjer, reparasjon og utskiftning av rør og sanitærutstyr, installasjon av nytt utstyr, vedlikehold og inspeksjon av rørsystemer, og rådgivning om optimalisering av ditt vann- og avløpssystem.

Mange typer rørleggerarbeid, spesielt de som involverer reparasjoner av skader forårsaket av lekkasjer, kan dekkes av din boligforsikring. Det er imidlertid viktig å kontakte forsikringsselskapet ditt for å bekrefte dekning og vilkår før arbeidet påbegynnes.

For mindre akutte behov tilbyr Rørlegger Drammen planlagte tjenester til en mer fordelaktig pris. Ved å bestille minst tre virkedager i forveien, kan du dra nytte av lavere timepriser. Du kan enkelt bestille tjenesten online via vår nettside på https://drammenrorlegger.no/

Kontakt oss gjerne med detaljer om ditt problem eller prosjekt. Vårt erfarne kundeservice team er tilgjengelig for å diskutere dine behov og hvordan vi kan assistere. Vi har bred erfaring og kompetanse, og vi er her for å finne den beste løsningen for deg.

Du kan nå oss på telefon 32 22 35 55 eller via e-post på [email protected]. Vårt team er klart til å hjelpe deg 24/7 med dine rørleggerbehov.

Vårt mål er å sørge for at du får den hjelpen du trenger, når du trenger den, med kvalitet og kundetilfredshet i fokus.