Oppussing av bad

Trinn for trinn

1. Ta kontakt: Når du vurderer en oppussing av ditt bad, kan du kontakte oss direkte via telefon eller via vårt kontaktskjema på nettsiden “drammenrorlegger.no”. Vårt erfarne team er klart til å gi råd og veiledning.

2. Befaring og rådgivning: Etter din henvendelse vil en av våre fagfolk besøke deg for en befaring av badet. Under dette besøket vil vi vurdere rommets nåværende tilstand, diskutere dine ønsker og behov, samt gi anbefalinger basert på vår faglige ekspertise.

3. Tilbud: Basert på befaringen utarbeider vi et detaljert og uforpliktende tilbud som inkluderer arbeidsomfang, materialer, tidslinje og kostnadsoversikt.

4. Planlegging: Når du har godkjent tilbudet, koordinerer vi en tidsplan som passer for deg. Vi forstår verdien av tid og forplikter oss til å overholde avtalte frister.

5. Arbeidsstart: Med en klar plan på plass begynner vi oppussingsarbeidet. Dette kan inkludere rørleggerarbeid, flislegging, installasjon av sanitærutstyr, belysning, og annet etter behov.

6. Kvalitetssikring: Gjennom hele prosessen opprettholder vi strenge kvalitetskontroller for å sikre at alt arbeid utføres etter høyeste standard. Vi bruker kun kvalitetsmaterialer og følger bransjens beste praksis.

7. Gjennomgang: Ved prosjektets avslutning vil vi invitere deg til en grundig gjennomgang av det ferdige badet. Dette sikrer at alt er utført etter avtale og at du er fornøyd med resultatet.

8. Oppfølging: Selv etter at oppussingen er ferdig, er vi her for deg. Skulle det oppstå spørsmål eller behov for ytterligere justeringer, står Drammen Rørlegger klar til assistanse.

Med Drammen Rørlegger kan du være sikker på at oppussingen av ditt bad blir utført med presisjon, fagkunnskap, og dedikasjon. Vi setter en ære i å levere drømmebadet til våre kunder.

Vanlige spørsmål:

Vanligvis tar en standard baderomsoppussing mellom 2-3 uker, men dette kan variere basert på rommets størrelse og spesifikke behov. Vi gir en konkret tidsestimering etter befaring.

Absolutt! Selv om vår hovedekspertise er innen rørleggerarbeid, har vi et tett samarbeid med interiørdesignere og materialleverandører for å gi deg den beste veiledningen i design- og materialvalg.

Ja, mange velger å bli boende i boligen under oppussingsprosessen. Vi tar alle nødvendige forholdsregler for å minimere støy og støv, men det er viktig å være forberedt på enkelte ulemper.

Vi gir en garanti på alt arbeid vi utfører og på de produktene vi installerer. Den eksakte garantiperioden kan variere, men vi forplikter oss alltid til høy kvalitet og kundetilfredshet.

Ved uforutsette utfordringer, som skjulte skader eller annet, vil vi informere deg umiddelbart. Vi vil diskutere de beste løsningene, eventuelle ekstra kostnader, og justere tidsrammen ved behov.

Les mer: Oppussing av kjøkken

Les mer om: oss