Installasjon av vaskemaskin

Trinn for trinn

1. Ta kontakt med oss: Når du har behov for installasjon av en vaskemaskin, starter prosessen med et enkelt telefonsamtale eller en forespørsel. Vi verdsetter rask respons, slik at du vil motta en bekreftelse fra oss innen kort tid.

2. Befaring: Etter din henvendelse, vil en av våre erfarne rørleggere avtale tidspunkt for en befaring. Dette trinnet sikrer at vi får en forståelse av plassen og forholdene der vaskemaskinen skal installeres, samt eventuelle spesifikke krav eller ønsker du måtte ha.

3. Tilbud: Basert på befaringen vil vi utarbeide et detaljert tilbud til deg. Dette vil inkludere en oversikt over arbeidet som skal utføres og de totale kostnadene. Vi garanterer konkurranseedyktige priser kombinert med høy kvalitet på arbeidet.

4. Planlegging: Når du har godkjent tilbudet, vil vi avtale en passende dato og tid for installasjonen. Vårt team verdsetter presisjon, så vi sørger alltid for å overholde avtalte tidspunkt.

5. Installasjonsprosessen: På avtalt dato vil en av våre sertifiserte rørleggere ankomme stedet. Han eller hun vil først sørge for å stenge av vannet for å hindre eventuelle lekkasjer under installasjonen. Deretter vil vaskemaskinen bli installert på en profesjonell og sikker måte, med fokus på korrekt tilkobling av vanninntak, avløp og strøm.

6. Kvalitetssjekk: Etter installasjonen vil rørleggeren utføre en grundig kvalitetssjekk. Dette innebærer testing av vaskemaskinen for å sikre at alt fungerer som det skal, og at det ikke er noen lekkasjer.

7. Sluttinstruksjoner: Før rørleggeren forlater stedet, vil du motta nødvendig informasjon om bruk og vedlikehold av den nyinstallerte vaskemaskinen. Vi sørger for at du føler deg trygg på hvordan du skal bruke enheten på en sikker måte.

8. Etterfølgende støtte: Skulle det oppstå noen spørsmål eller bekymringer etter installasjonen, er Drammen Rørlegger bare en telefon unna. Vår kundeservice er dedikert til å hjelpe deg og sørge for at du er fullt fornøyd med vår tjeneste.

Vi i Drammen Rørlegger setter kvalitet og kundetilfredshet i sentrum av alt vi gjør. Med vår erfaring og kompetanse, kan du være sikker på at din vaskemaskin blir installert på en profesjonell og sikker måte.

vaskemaskin (6)

Vi kan hjelpe deg med:

 1. Bosch
 2. Miele
 3. Electrolux
 4. Siemens
 5. AEG
 6. Whirlpool
 7. LG
 8. Samsung
 9. Asko
 10. Grundig
 11. Mye mer!

Les mer: Rørfornying