Om oss

Drammenrorlegger.no samarbeider med 24 center. 24 center samarbeider med lokale rorleggere i hele norge. (Dette inkluderer selvsagt drammen). Med et bredt spekter av tjenester og et team av erfarne fagfolk, garanterer senteret rask respons og kvalitetsløsninger, uansett tidspunkt på dagen. Dette fokuset på konstant tilgjengelighet og kvalitetsservice gjør 24 Center til et pålitelig valg for de som trenger umiddelbar assistanse, enten det er innen VVS, teknikk, eller annen nødvendig støtte. Med 24 Center kan du alltid føle deg trygg og ivaretatt.

Vårt oppdrag

I hjertet av Drammenrorlegger.no ligger en tro, en lidenskap – en visjon. Vi tror at i en verden som aldri sover, fortjener du en støttespiller som aldri tar pause. Vår misjon er ikke bare å være tilgjengelige, men å være din bauta i hverdagens stormer.

Vi ser en fremtid der ingen står alene, en fremtid der hver utfordring møtes med en løsning. Som Steve Jobs sa, “De som er gale nok til å tro at de kan forandre verden, er de som gjør det.” Vi hos Drammenrorlegger.no er kanskje “gale”, for vi tror vi kan revolusjonere måten du opplever service på.

Hver samtale, hvert møte, hver utfordring er en sjanse for oss til å redefinere hva ekte kundeservice kan være. Dette er ikke bare en jobb for oss. Det er vår kall. Vår evige iver etter perfeksjon. For vi lever ikke bare for å møte forventninger, men for å overgå dem.

I Drammenrorlegger.no, ser vi ikke bare på nåtiden, men mot en lysere, mer tilkoblet fremtid. Og i denne reisen ønsker vi at du skal være med oss, side om side, mens vi skaper fremtiden sammen.

Over 817 anmeldelser

Kundetilfredshet og Pålitelighet hos Drammenrorlegger

Drammenrorlegger er stolt over å være en integrert del av et større konsern som har satt sin ære i å tilby førsteklasses VVS- og elektrikertjenester ikke bare i Norge, men også i Sverige og Danmark. Gjennom årene har vår dedikasjon til kvalitet, pålitelighet og eksepsjonell kundeservice resultert i over 817 anmeldelser fra våre verdsatte kunder.

Denne overveldende positive tilbakemeldingen er et vitnesbyrd om vårt engasjement for kvalitet og kundetilfredshet. Hver anmeldelse vi mottar er en bekreftelse på vårt arbeids etos og en påminnelse om vår forpliktelse til å opprettholde de høyeste standardene i alt vi gjør.