Installasjon av oppvaskmaskin

Trinn for trinn

1. Førstegangskontakt: Når du ser behovet for installasjon av en oppvaskmaskin, kan du enkelt kontakte oss via telefon eller ved å fylle ut skjemaet på vår nettside “drammenrorlegger.no“. Vi streber etter å gi deg rask tilbakemelding.

2. Befaring på stedet: Etter din henvendelse, vil en av våre dyktige rørleggere avtale en tid for befaring. Dette gir oss muligheten til å forstå forholdene og plassen hvor oppvaskmaskinen skal monteres, og ta hensyn til dine spesifikasjoner.

3. Utarbeidelse av tilbud: På grunnlag av befaringen lager vi et detaljert tilbud for deg. Dette vil gi en oversikt over det arbeidet som kreves og den totale prisen. Vårt løfte er kvalitetssikret tjeneste til konkurransedyktige priser.

4. Planleggingsfase: Etter godkjennelse av tilbudet, fastsetter vi sammen en hensiktsmessig dato for installasjonen. Vi respekterer din tid, og sørger alltid for å komme som avtalt.

5. Installasjon: På den avtalte dagen vil vår sertifiserte rørlegger ankomme. Vedkommende vil først sikre at vannforsyningen er stengt for å forhindre lekkasjer. Deretter blir oppvaskmaskinen installert med stor nøyaktighet, hvor vanninntak, avløp og strømforsyning kobles til riktig.

6. Kvalitetskontroll: Etter installasjonen gjennomfører rørleggeren en omfattende sjekk. Vi tester oppvaskmaskinen for å sikre at alt er i orden og fungerer optimalt, uten lekkasjer eller andre problemer.

7. Veiledning til kunden: Før avreise vil du motta instruksjoner og råd om bruk og vedlikehold av din nyinstallerte oppvaskmaskin. Vi ønsker at du skal føle deg trygg og godt informert.

8. Oppfølging: Hvis det skulle dukke opp spørsmål eller bekymringer etter installasjonen, står Drammen Rørlegger klar til å assistere. Kundeservice og din tilfredshet er vår høyeste prioritet.

Med Drammen Rørlegger kan du være trygg på at din oppvaskmaskin er installert med faglig dyktighet og presisjon. Vi garanterer kvalitet i hvert trinn av prosessen.

Vi kan hjelpe deg med:

 1. Bosch
 2. Siemens
 3. Miele
 4. Electrolux
 5. AEG
 6. Whirlpool
 7. Beko
 8. Asko
 9. LG
 10. Samsung
 11. Mye mer!
oppvaskmaskin (2)